Unihertz TITAN SLIM 6GB 256 GB Smartphone Android Qwerty Klávesnicu, Dotykový Mobil s 8MP 48MP NFC 4100mAh Mobilný Telefón

€746.23 €343.26

Značky: smartphone, Armor, flip telefónu, Telefóny, robustný smartphony

Na sklade

  • Sku: w26844

Unihertz je Globálna, Smartphone,je vhodný pre všetky krajiny ,smartphone má svetovom jazyku(môžete nastaviť sami),a Oznámenie je vhodný na medzinárodnú Komunikáciu operátora(AT&T a Sprint je k dispozícii služba do Ameriky,a je k dispozícii služba na Iné Krajiny).

Vzhľadom k inpact najnovšie EÚ tarifnej politiky,regióny EÚ a Spojené Kráľovstvo, kde je, aby hodnota presahuje 150€ sú povinní uložiť dovozných ciel,a kupujúci musieť použiť svoje vlastné DPH číslo vyhlásiť .

Dovozných ciel a daní sú kupujúceho, zodpovednosť, naša cena nezahŕňa všetky vlastné dane.Ak zásielku získať prísne kontrolovaná vlastné.Stále budete musieť zaplatiť daň jasné vlastné.Nebudeme mať colné poplatky.Náklady na vrátenie bude na zákazníka z dôvodu odmietnuť colné odbavenie.

Výkonné Herné Procesor

Heliograf P70 vynikajúce CPU chipset , poskytujú pokročilé výkon.Až 2GHz octa-core prevádzková frekvencia, nulové oneskorenie hladko pre aplikácie, prác a hry.

LPDDR4X Až 6GB RAM | UFS2.1 Až 256 gb Skladovanie Výborné Dotykové Písanie Skúseností

Titan Slim je fyzickej klávesnice ponúka vynikajúcu písanie výkon a funkčné odkazy.S kompletná klávesnica Titan Slim, môžete typu s ľahkosťou v rôznych jazykoch, vrátane angličtiny, taliančina, ruština, portugalčina, Japončina, nemčina, španielčina, francúzsky, holandský, Zjednodušená Čínština, Tradičná Čínština

4.2-Palcový Obdĺžnikový Obrazovke

Tento čas sme vylepšené zobrazenie Titan Séria!Teraz môžete používať väčšinu aplikácií bez použitia mini mode podobne ako predchádzajúci Titan alebo Titan Vrecku vďaka novému obdĺžnikové plochy.Prehliadanie a pozeranie videí je jednoduché!Safety & Security Prvé

Snímač odtlačkov prstov je skryté v fyzickú klávesnicu.Odblokovanie čase približne 0,1 s ponúka hladké používateľskú skúsenosť, zatiaľ čo bezpečne chrániť vaše súkromie.

Rozšírené 48MP Triple Fotoaparát & 8MP Selife Fotoaparátu

Zadný fotoaparát je optimalizovaný pre 48MP v porovnaní s jeho predchodcom, čo vám umožní strieľať lepšie fotografie s ostrejšie detaily a živšie farby.

4100mAh Mocný Batérie

Plný Výkon po celý Deň

Balené s 4100mAh veľkú kapacitu batérie, Power rýchlo, aby sa plne využili obrovské kapacity a vychutnať efektívne hospodárenie s energiou.Zbaviť sa obávať o výdrž batérie, môžete hrať a sledovať vaše v bude.

Infračervenú Funkciu,

Môžete pripojiť TV tým, Infračervené ,tak, že môžete diaľkové TV pomocou smartphone

Dvojité Nano SIM kartu

Ľahko spravovať vaše práce a súkromného života s viac priestoru.

Užitočné Vonku Toolkit pre Dobrodružstvo

Vybavený mnohými základné senzory na zariadenie, Titan Slim má Hluku Test /kompas /blesk/bubble úroveň/Pic visí/tep/opatrenie výška/ zväčšovač/alarm/krokomer/olovnice bob/uhlomeru/tachometer /usb kameru

Presné Navigačný Systém,

GPS 丨 Glonass丨Beidou

využitím 4 satelitné navigačné systémy súčasne,Titan slim umožňuje vždy nájsť cieľa s veľkou presnosťou aj v mestských centrách obklopený mrakodrapy alebo highway interchange

1. Ako chrániť váš prospech?

Prvá vec, po prijatí zásielky, je, že by ste mali skontrolovať mimo package stave, Skúste vziať video ukazujúce o vás rozbaliť balíček.Ak existuje akékoľvek ďalšie problémy, bude to dôležitý dôkaz, s cieľom chrániť vaše výhody. 2. Koľko jazykov sú postavené do telefónu ?Systém podporuje stovky jazykov vrátane angličtiny,ruský,španielsky,francúzsky,portugalsky,taliansky,poľský, arabčina,hebrejčina,Japončina,kórejčina, atď . 3. Robiť kupujúci musieť platiť dane colný ?Kupujúci sú zodpovední za ( v prípade,) všetky dane alebo DPH za žiadnych okolností .

TDSCDMA B34/39
Wi-Fi Štandard Prenos 802.11 ac, 802.11 n 2,4 GHz/5 GHz, 802.11 b/g, 802.11
Rozlíšenie Displeja 1280x768
NFC Áno, Podporu Google Pay
CPU Model MTK
C2K BC0/BC1
Prevádzka Systému Android
3,5 mm Slúchadlový konektor NO
Jazyk Angličtina, Ruský, Nemecký, Francúzsky, Španielčina, Poľský, Portugalský, Taliansky, Turecká, Nórsky, Kórejský, Japonský, Arabský
Typ Obrazovky Normálny Displej
MTK Model Heliograf P70
Obnovovaciu Frekvenciu Obrazovky 60Hz
Hovorový Čas (typický) 35H
Dotykový Displej Áno
Pôvod Kontinentálna Čína
Názov Značky unihertz
Položka Stav nové
Pohotovostná Doba (typická) 690H
Nabíjací Výkon iné
Dizajn Flip
Zadná Kamera Pixel 48Mp
IP68/IP69K NO
Veľkosť Displeja 4.2
Kapacita Batérie Rozsah 3500-4499 mAh
Infračervený port Áno
SIM Karty Typ Dvojité Nano Karty
3G Sieť WCDMA B1/2/4/5/6/8/19
Bezdrôtové Nabíjanie NO
2G Siete GSM850/ 900/1800/1900
Zadná Kamera Množstvo 1
Doba nabíjania (typický) 2.5 H
Rýchle Nabíjanie nonsupport
Typ Batérie Nie Odnímateľný
Displej Materiál TFT
USB TYP C Port, USB 2.0, Podpora OTG
Kapacita batérie(mAh) 4100
Typ Pamäťovej Karty Špecializované slot
GPS GPS+BEIDOU+GLONASS
SYSTÉM Android11
Certifikácia ce, FCC, pse
SIM Karta Množstvo 2 SIM Karty
Predná Kamera Množstvo 1
Predná Kamera Pixel 8MP
4G siete FDD/LTE TDD B1/2/3/4/5/6/7/8/12/13/17/18/19/20/25/26/28A/28B/34/38/39/40/41/66
Nabíjanie Typ Rozhrania Typ-C
Biometrické Technológie Fingerprint Recognition, Rozpoznávanie Tvárí

Kva52 30 - 2022-09-24

Veľmi dobrý telefón, dúfam, že sa úzkostlivo verzia 2, obrazovka by mohli mať menej hrany a mohol by byť OLED, 5g neprijaté a BT 5.0. Ale oplatí byť len v telefóne..

Ec1argar - 2022-09-26

Dostal dnes ráno. Doteraz veľmi spokojný. To je pevné stavať telefón a cíti sa veľmi vysokej kvality. Klávesnica je trochu stiesnené, ale je to otázka na získanie opätovne použité na fyzickej klávesnici telefónu. Moja jednotka má Octa-Core 2ghz procesor a všetko funguje v pohode. Kamera je dobrá a reproduktor môže byť vypočutý v celej strednej veľkosti miestnosti. Ale potom som si ju kúpil pre klávesnicu a retro vzhľad / pocit. Veľkosť múdry, to je o niečo menšia ako Blackberry Pohybu. Bude aktualizácia na týždeň alebo tak..

Livefabio - 2022-12-21

Veľmi dobrý a stabilný.

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie