Rúra Palcové Silikónové žiaruvzdorné Zovretia Prstov, Varenie Štipku Rukoväte, Banku, Majiteľa a potholder pre kuchyňa

€2.31 €2.18

Značky: nemecký uchopenie, väčšinu gumové rukavice, čierne silikónové rúra rukavice bez prstov, horúce plastové hrniec, kuchyňa gumy riadu, veľká rúra rukavice, rukoväte, vyhrievané enduro, neurčená nohavice, silicin rukavice kuchyňa, nôž set červená holde

Na sklade

  • Sku: w112340

Vzhľadom na jedlo-silikónu materiál, nie je toxické a antibakteriálne ste mohli používať bezpečne,Chráni vaše ruky pred extrémnym teplotám až 428 F. Pri používaní rúra rukavice bez prstov, aby sa súbor cookie listy, uvedenie dvoch prstov na jednej ruke, je odporúčané.(Viac vhodné pre dámy' ruky)

Mini rúra mitt je určená na ochranu na prsty z tepla, 428 F najvyššie.To nie je tak veľký ako rukavica a jednoducho kryt prstov.Ohrievače vnútri rúry, kde teplota môže byť vyššia než 428 F, je nad limit najvyššia teplota mitt.Prosím, použite rúra palcové starostlivo a nedotýkajte ohrievača náhodou, inak prst môže ublížiť.

Na štipka rúra rukavice bez prstov sú malé a ľahké, ktorý môže byť uložený ľahko, a obesil na nech sa vám páči vo vašej kuchyni s stavaný z-do diery.Na rukavice bez prstov sú hydrofóbne tak, aby sa dalo ľahko čistiť a umývateľné v umývačke riadu.

Je to ideálne riešenie pre ochranu vašich rukách, keď budete variť alebo slúžiť.

Tieto Silikónové Mini Mitt bude Chrániť vás z popáleniny a zranenia,sú vyrobené z tepelne odolné silikónové a sú ideálne pre manipuláciu teplé taniere a panvice.

VHODNÉ PRE POUŽITIE

Ako každý mitt je vhodný na ľavej a pravej strane, môžete pošmyknúť na a mimo breezily.Mäkký silikónový materiál robí, sa budete cítiť pohodlne.S konštrukciou protišmykové, môžete zvládnuť klzké položky pevne.Naše rukavice sú ľahké sa dostať čistá, ktoré umývanie rúk, alebo v práčke.

BEZPEČNÉ PRE ZDRAVIE a BEZ ZÁPACHU

FDA schválila silikónové bez zápachu a môže priamy kontakt s potravinami bez toho, aby robili škodu, na svoju rodinu.Je to ideálne riešenie pre ochranu vašich rukách, keď budete variť alebo slúžiť.

CN Guangdong
Štýl Stebėtų
Pôvod Kontinentálna Čína
Použitie rúra
Dizajn Protišmykový
Materiál Silikónové
Číslo Modelu LSG181220

Thienthan Xau92 - 2022-10-11

Na farme nemal test, dúfam, že pomôže, aby si horúcu panvicu..

Iskiletor - 2022-12-30

Je to skvelé, vyzerá to elegantné. Napísal farba predávajúceho, tak, že by sa zmiasť ho. Všetko, čo prišiel právo. Objednal druhý.

Verka Verka - 2022-11-05

Tu prichádza druhá potholder. A na prvú recenziu, nemali publikovať, pravdepodobne z dôvodu negatívneho, že by tam mali byť dve rukavice alebo topánky. A tak je všetko v poriadku. Uveďte, 2 Ks pri objednávke.

Aleksandr Senko 93 - 2022-10-28

V úplnej len jeden Pothook, v prípade funguje dobre.

Turdpie96 - 2022-09-17

Tovar prišiel za 3 týždne vďaka predávajúcemu.

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie